Elektrikervakt

Crazy scientist works with electricity in lab
Philip Nguyen
Philip Nguyen

Elhjem innholdsprodusent

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Elektrikervakt – 24/7 hele årent rundt.

Når nøden er stor, er elektrikeren rett rundt hjørnet. Elektriske problemer er sjeldent noe vi ønsker oss og oppstår gjerne når vi minst venter det. 

 

Når burde jeg ta kontakt med en elektriker?

Elektrikervakt er en døgnåpen tjeneste hvor du ringer og forklarer ditt problem. Enten om du har mistet strøm i hele eller deler av anlegget ditt, om lyset blinker av og på, det lukter svidd eller rart ved et fastmontert elektrisk utstyr eller om
sikringen slår ut og ikke vil opp igjen? Dette er alle grunner til at du bør ta
kontakt med en elektrikervakt for nærmere hjelp og konsultasjon av problemet
ditt.

 

I de tilfeller hvor nøden er stor og ikke kan vente, rykker elektrikeren ut til deg for å bistå. Ut ifra alvorlighetsgrad vil elektrikeren kunne se om det er akutt eller om problemet kan vente til neste dag. Og skulle det vise seg å være et større stykke arbeid vil elektrikeren komme tilbake neste arbeidsdag for å gjøre jobben ferdig.

 

Vi i Elhjem sammenligner elektrikere i Oslo og omegn. Så når du tar kontakt med oss kan du være sikker på at du får det beste tilbudet. 

 

Finn din elektriker  med vakt i Oslo

De fleste tjenestene i forhold til elektrisitet skal utføres av en faglært elektriker. Når det gjelder arbeid på faste installasjoner, må en registrert elektroinstallatør til. 

Det finnes mange ulike aktører på markedet i Oslo og omegn, og du vil sikkert være i stand til å komme i kontakt med en dyktig elektriker som gir deg et godt tilbud. Du kan få hjelp med både små enkeltoppdrag eller større prosjektbaserte oppdrag, alt ettersom hva du ønsker og trenger. Mange elektrikere har også en vakttelefon for hastearbeid, slik at du kan få hjelp kjapt hvis noe har gått galt.  

Ring: 41 62 60 60 for vakt.

 

Elmesteren

Fra Elmesteren ble etablert i 2012 har ønsket vært å være et personlig elektrikerfirma med sterkt fokus på kvalitet i både materiell, utført arbeid og kundeservice. Våre elektrikere utfører serviceinstallasjoner i private boliger i Oslo og deler av Viken. Hvor vi utbedrer og reparerer eksisterende elektriske anlegg til konkurransedyktige priser. 

 

Elektris

 

Elektris ble etablert i 2011 og har siden da opparbeidet seg lang erfaring med elektriske tjenester for privatpersoner og bedriftskunder. Hos Elektris får du elektriker med kort responstid, ingen skjulte kostnader, høy arbeidsstolthet og at tjenestene leveres med trygghet i fokus. 

 

 

Visjonel

Visjonel AS har siden oppstarten i 2017 hatt fokus på høy faglig kompetanse, enkel dialog med kundene og at arbeidet skal gjennomføres til riktig pris. Dette har ført til at selskapet i dag har et godt omdømme blant sine kunder. Har du behov for øyeblikkelig hjelp stiller Visjonel AS med elektriker døgnet rundt i Oslo og store deler av Viken. 

 

 

Elektrikern Majorstua

Siden Elektriker´n Majorstua ble etablert i 1991 har de vært en trygg og god samarbeidspartner for næringsliv og privatpersoner i Oslo og deler av Viken. Med sine 11 ansatte står de klare til å hjelpe deg når problemene skulle oppstå og garanterer topp kvalitet og service. 

 

 

24/7 Elektriker

Gjennom mange års erfaring
har elektrikerne stått klare for å hjelpe både privatpersoner og bedrifter med
elektriske problem i Oslo og omegn. Elektrikerne står klare til å hjelpe deg
ved strømbrudd eller om lyset har gått, her er det ingen grunn til panikk.

*kontaktknapp – få tilbud*

 

Eletrikertjenester på dagen – enkelt & rimelig. 

Elhjem
Vi godtar alle kredittkort for rask og enkel betaling.